Leasing

Tilbud på leasing

Ring til os for at få et tilbud på leasing. Så finder vi en løsning der passer til dig.

Typer af leasing

Flexleasing

Flexleasing er den foretrukne model for de fleste, da den kan sammenlignes med at købe en bil på afbetaling.

Fælles ved begge løsninger er, at man ved indgåelse af aftalen har en udbetaling, derefter månedlige afdrag / leasingydelse. Når man er færdig med aftalen, skal man afregne det lån, der er optaget i bilen – også kaldet restværdi.
Vi står gerne for restværdien, således at man bare sætter bilen hos os efter endt leasing, men man har også mulighed for selv at stå for den.

1 års aftale er typisk mest rentabel, da bilen vil falde i værdi hvert år, kan det bedre betale sig at genforhandle aftalen baseret på bilens nye nedskrevet værdi, fremfor at låse bilens værdi og afgift i flere år af gangen.

Har vi ikke det du søger på lager, kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige bil til dig. Vi står får hjemtagelse, toldsyn, og klargøring af bilen. Vi står inde for bilen er mekanisk, såvel som kosmetisk i orden inden levering. Skulle bilen have en skramme eller Bilka bule, sørger vi for, at det bliver lavet, så når du henter din nye bil, vil den leve helt op til dine forventninger.

Vi henter biler hjem, uanset hvor i Tyskland bilen skulle befinde sig.

 

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er en fordel for de fleste virksomheder, som ønsker at styrke likviditeten i stedet for at binde pengene i biler.

For firmaer har det længe været naturligt at lease deres biler – ikke mindst fordi momsen kan løftes som erhvervsdrivende. Ved erhvervsleasing er leasingydelsen fuldt fradragsberettiget, såfremt det omhandler en bil, der udelukkende anvendes erhvervsmæssigt, og ikke til privat befordring. For biler, der også anvendes til privat personbefordringen, er fradraget begrænset – og andre vilkår gør sig gældende.

 

Splitleasing

Kører du meget erhvervskørsel, så behøver du ikke blive beskattet af fri bil.

Splitleasing betyder, at omkostningerne på bilen bliver delt mellem din erhvervsmæssige kørsel og din private kørsel. Kører du f.eks. 80% erhvervskørsel og 20% privatkørsel, bliver 80% af alle bilens omkostninger faktureret til firmaet, mens 20% faktureres til dig privat.

Vi varetager alt administration i forbindelse med splitleasing. Bilen vil blive udsyret med en tracker der holder styr på privat og erhvervskørsel, også fordeler vi omkostningerne til henholdsvis privat og erhverv.

Ved at opdele leasingkontrakten i to, opnår du som leasingtager to store fordele:

  • Ingen beskatning af firmabil – Da du betaler for sin private kørsel, bliver du ikke beskattet af fri bil, men bliver i stedet faktureret en procentdel af bilens omkostninger. Kører du meget erhvervskørsel, er den procentvise omkostning ofte langt lavere end beskatningen, og du kan her spare meget.
  • Færre udgifter for firmaet – Hvis dit kørselsforbrug lyder på f.eks. 80% erhvervskørsel og 20% privatkørsel, sparer firmaet 20% i forhold til almindelig erhvervsleasing.

Er du selvstændig, er splitleasing derfor en ekstra gunstig løsning, da dit eget firma sparer omkostningerne til privatkørsel, samtidig med at du sparer beskatningen.

Der er en del administrative omkostninger ved denne løsning. Den er derfor mest fordelagtig med biler i den dyre kategori.